Letak-letak je suami cakap "Haa barulah sedap mata memandang ruang tamu kita ni. Ada jiwa." Yeah !

Mood di dalam rumah berubah

sekelip mata dengan meletakkan

Victoria Console Table di ruang tamu

Tonton video ini dan lihat bagaimana Victoria Console Table akan bantu merubah mood dengan mudah

CREDIT TO : @athomewithmodestar

“Akak berani letak dekat ruang tamu rumah akak sebab idea decor diberikan percuma, so takdalah blur. Yang paling penting kesan dia tak boleh didustakan lagi.. memang WOW !!” – Puan Nur, Selangor

9 dari 10 isteri bekerjaya kecewa dengan ruang tamu mereka sehingga mengakibatkan…

KURANG KEYAKINAN
Kurang keyakinan nak terima tetamu sebab selalu jadi bahan perli.
ASYIK MARAH-MARAH
Asyik nak marah-marah je walaupun disebabkan perkara yang kecil.
RASA KECEWA DENGAN DIRI SENDIRI
Rasa kecewa dengan diri sendiri sebab gagal mencipta ruang untuk bonding bersama keluarga di dalam rumah sendiri.
Walaupun dah cuba bermacam tips, tapi hasil yang diidamkan masih tak kunjung tiba
BERKALI-KALI KEMAS

Berkali-kali kemas tapi hanya memenatkan dan hasilnya tetap sama.

DAH CUBA MACAM-MACAM TIPS

Dah cuba bermacam-macam tips tapi masih tak dapat pujian dari suami.

DAH BELI MACAM-MACAM

Dah beli bermacam-macam barang decor, kononnya nak naikkan seri ruang tamu tapi jadi serabut.

AMARAN !

 

Ruang tamu bersepah menjadikan permulaan hari tidak menyeronokkan.

AMARAN !

Menurut kajian psikologi, ruang tamu bersepah boleh menjejaskan perasaan seseorang sehingga mengganggu kemampuan mengawal emosi.

Kita perlu selesaikan ruang tamu bersepah ini secepat mungkin !

Kerana semakin lama kita tunggu, semakin menjauh kita sesama ahli keluarga.

Mengakibatkan kita rasa slogan “rumahku syurgaku adalah dongengan untukku.”

Memperkenalkan

VICTORIA CONSOLE TABLE

Victoria Console Table dengan ruang penyimpanan berpintu dan berlaci, mampu merubah ruang tamu menjadi mewah dalam sekelip mata !

Victoria Console Table Gold Colour

Victoria Console Table Silver Colour

Solusi terbaik untuk masalah ruang tamu bersepah !

Pujian dapat, cantik dapat, masalah pun selesai.

Kalau kita hire Interior Designer, paling minima kena keluar RM3,000. Itu baru consultation dan 3D drawing, tidak termasuk dengan perabot dan kos penghantaran lagi.

 

Letak je Victoria Console Table, cantik dapat, pujian dapat, masalah pun selesai.

Dapatkan Penghantaran dan Gift Percuma untuk pembelian hari ini.

Barang sampai

terus letak je !

ORDER SEKARANG

dan rasai perubahannya.

Testimoni Pelanggan

SOALAN LAZIM

Gold & Silver

Penghantaran PERCUMA di seluruh semenanjung Malaysia

Ada, dengan caj penghantaran RM 250

Biasanya ia kena mengambil masa 4-7 minggu bergantung pada custom clearance

Victoria Console Table ni dari China, mengikut spesifikasi kualiti Decor2U

Bayaran boleh dibuat menggunakan Online Transfer (FPX).

Kami juga menerima bayaran secara ANSURAN 3x tertakluk kepada kelulusan Pay With Split

 

Whatsapp team kami untuk maklumat lanjut 

 

Maaf. Sebarang penukaran, pembatalan selepas tempahan dibuat TIDAK DIBENARKAN

Tidak kerana elemen cermin pada Victoria Console Table memberikan effect luas pada ruang tamu

Victoria Console Table dipack menggunakan kotak kayu bagi memastikan Victoria Console Table sampai dengan selamat

Tidak. Risiko Victoria Console Table untuk pecah adalah KURANG kerana Victoria Console Table direka dengan cermin dimasukkan rata dengan permukaan solid wood. Melainkan jika cermin menerima hentakkan yang kuat dari arah hadapan

Sesuai kerana bucu Victoria Console Table tidak tajam. Kita masih boleh menghias rumah walaupun ada anak kecil.

Jangan risau, maklumkan kepada kami melalui Whatsapp dalam masa 7 hari selepas Victoria Console table diterima. Team kami akan mengambil tindakan segera untuk membantu anda

Sesuai. Anda boleh MIX & MATCH dengan Victoria Console Table supaya ruang tamu nampak lebih berseri

Betul ! Kami faham untuk membuat keputusan membeli perabot rumah memerlukan pandangan orang tersayang. Anda juga boleh menghubungi kami untuk mendapatkan consultation secara percuma.